aparate foto profesionale
joi, 11 martie 2010


"Are un gust bun, dulceag, însă textura lui este diferită". Aceasta este descrierea laptelui mater, făcută de către soţia bucătarul Daniel Angerer, care s-a gândit la o nouă întrebuinţare a laptelui irosit. Astfel că soţul ei face brânză din pacheţelele de lapte rămase neconsumate de fiica lui de zece săptămâni.

"M-am tot gândit la alte modalităţi de întrebuinţare a laptelui matern. Până la urmă, nu puteam să-l torn înapoi", glumeşte Daniel.

Soţia bucătarului susţine că laptele ei este la fel de bun ca cel provenit de la animale.

Reacţiile nu au întârziat să apară. Unii consideră brânza dezgustătoare, alţi sunt intrigaţi de idee iar unii sunt interesaţi de ea.

CARE ESTE OPINIA TA?


sursa: antena3.ro
foto: danielangerer.com


stiri-exacte.blogspot.com

- Copyright © ŞTIRI EXACTE - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -