aparate foto profesionale
marți, 1 decembrie 2009


LA MULŢI ANI ROMÂNIA DE ZIUA TA ! Au trecut 91 de ani de când România a luat naştere, la 1 decembrie 1918, când Transilvania, Banat, Crişana şi Maramureşul sau unit cu Regatul Român. Această decizie a fost făcută publică prin Declaraţia de la Alba Iulia.

1 decembrie este Ziua Naţională a României, potrivit Constituţiei din 2003, articolul 12, alineatul 2. Această zi a fost adoptată anterior, prin Legea nr. 10 din 31 iulie 1990, promulgată de preşedintele Ion Iliescu şi publicată în Monitorul Oficial nr. 95 din 1 august 1990, fiind o sărbătoare publică a României.

Astăzi în întreaga ţară au avut loc mai multe manifestări dedicate Zilei Naţionale, însă de departe cele mai importante au avut loc la Bucureşti şi Alba Iulia.


Tot astăzi PRO tv împlineşte 14 ani de existenţă, 14 ani de când vorbele spuse de Andreea Esca ''Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti! Pro TV vă salută'' au intrat în istoria televiziuni.

Aşadar La mulţi ani România! La mulţi ani PRO tv ! Sau să fim în spiritul campaniei Jos Pălăria: Jos Pălăria ! La mulţi ani România !




stiri-exacte.blogspot.com

- Copyright © ŞTIRI EXACTE - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -